De praktijk

Onze praktijk is in 1984 geopend aan het Stieltjesplein met tandartsen Maarten Rijnveld en Yvonne Rijnveld-Krabbe aan het roer. Yvonne was de eerste vrouwelijke tandarts op Zuid. Toen de bedrijfsruimtes aan de Stieltjesstraat werden opgeleverd is de praktijk eind 1997 verhuisd naar de Stieltjesstraat.

Het team is ondertussen uitgegroeid naar 5 tandartsen, waaronder de ervaren tandarts Mike Bloemen en vanaf 15 juli 2021 tandarts Eric van Valen. Zij hebben hun praktijk en trouwe patiënten ondergebracht aan de Stieltjesstraat. 

Bekijk het hele team hier

Behandelingen

Wij verzorgen de meest voorkomende tandheelkundige behandelingen en daarbij staat aandacht voor u en uw gebit voorop. Daarnaast besteden wij ook veel tijd aan preventie en adviezen, ook voor de allerkleinsten. We zijn dan ook trots op onze mondhygiënisten en ons preventieteam.
Wist u dat wij ook om de week op zaterdag geopend zijn voor afspraken bij de mondhygiënist?

Ruimte voor mondzorg

De praktijk bestaat uit 4 modern ingerichte kamers met een openbare wachtruimte waar onze receptioniste u welkom heet. Er is een aparte röntgenruimte waar wij de RSP (röntgenschedelprofielfoto) voor onder andere orthodontische behandelingen kunnen maken.

Vanaf de vide en de behandelkamers hebben we prachtig uitzicht over de Nieuwe Maas - wat nooit verveelt.

Kwaliteitsontwikkeling en deskundigheid

We besteden veel aandacht aan het behoud van kwaliteit in onze praktijk en binnen ons team. We blijven ons ontwikkelen door het volgen van cursussen en opleidingen. Op deze manier houden we onze vakkennis up to date en de kwaliteit van onze mondzorg hoog.

Benieuwd naar ons team en onze praktijkof wilt u patiënt worden? 

Neem contact met ons op