Huisregels

Wij doen ons uiterste best om u naar volle tevredenheid te behandelen en uw bezoek aan onze praktijk zo aangenaam mogelijk te maken. Hiervoor hebben wij ook uw medewerking nodig. Om u meer inzicht te geven in onze werkwijze en om de kwaliteit van onze zorg te kunnen waarborgen, leggen wij u graag onze werkwijze en onze huisregels uit. Wij vragen u deze pagina aandachtig door te lezen.

Aanmelden voor een behandeling:
Bij een afspraak met een behandelaar meldt u zich altijd aan bij de receptie. De receptie zal u dan aanmelden bij uw behandelaar zodat deze weet dat u aanwezig bent.

Afspraken maken

Om altijd voldoende tijd voor iedere patiënt te hebben, werken wij met behandelingen op afspraak.

Een afspraak maken kan eenvoudig bij onze baliemedewerkers. Onze baliemedewerkers denken graag met u mee om een afspraak in te plannen.

Na een bezoek aan een tandarts/specialist is het gebruikelijk om een nieuwe afspraak te maken bij de receptie. Mocht het plannen niet mogelijk zijn dan kan de nieuwe afspraak telefonisch worden gemaakt op maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.45 uur op het telefoonnummer 010-485 01 01.

Nakomen van de afspraak

Voor uw afspraak reserveren we een behandelkamer en tijd van een of meerdere behandelaars. Daarom verzoeken we u om op tijd te komen voor uw afspraak. Indien u te laat komt voor een afspraak, loopt u het risico dat de behandeling niet geheel volgens planning kan worden voltooid of zelfs moet worden geannuleerd wegens het ontstane tijdgebrek.

Kunt u een afspraak niet nakomen? Laat dit dan uiterlijk één werkdag en minimaal 24 uur van tevoren telefonisch aan ons weten. Wij hebben dan nog voldoende tijd om de gereserveerde tijd aan een andere patiënt te geven.

Wanneer u de afspraak niet tijdig afzegt, of niet komt opdagen, zijn we helaas genoodzaakt om de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen en dat is een bedrag van € 2,50  per minuut. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

Het feit dat wij u helpen herinneren aan uw afspraak is een extra service. U blijft er zelf verantwoordelijk voor, dat u op uw afspraak verschijnt. Bij herhaaldelijk niet nakomen van een afspraak of te laat afzeggen van een afspraak, behouden wij ons het recht voor om u uit te schrijven als patiënt van onze praktijk. Wij vertrouwen op uw begrip.

Voor meer informatie over niet nagekomen afspraken (no-show) klik hier. 

Op oneven zaterdagen zijn we op afspraak open.

Tandartsen aan de Nieuwe maas

Openingstijden:

 • maandag
  08:00 - 17:00
 • dinsdag
  08:00 - 17:00
 • woensdag
  08:00 - 17:00
 • donderdag
  08:00 - 17:00
 • vrijdag
  08:30 - 16:30
 • zaterdag
  Gesloten
 • zondag
  Gesloten

We zijn telefonisch niet bereikbaar tussen 12:00 en 13:00 i.v.m. lunchpauze.

Adres:

Tandartsen aan de Nieuwe Maas Rotterdam
Stieltjesstraat 118
3071 JX, Rotterdam

Contact:

Telefoon: 010- 485 01 01
info@tandartsenaandenieuwemaas.nl